50 % rabat – alt inklusive priser – ingen exstra gebyrer

Velkommen til verdens ældste familieejede danseskole med 82. års erfaring i at levere danseundervisning af højeste professionelle kvalitet til over 4. millioner kunder.

Vi har rigtig mange dansehold for elever på fritidsniveau, og alle muligheder for elever der vil noget mere. Se alle FP dansehold og specialprogrammer for alle aldre, børn – unge – voksne i Topmenuen program.

Har du/dit barn et naturtalent for at danse og performe, kan du være helt sikker på vi ser det – skolen har 82. års erfaring i at spotte naturtalenter fra en meget tidlig alder. Læs også om vores elitesamlinger og vores danseuddannelser (pre-education) i København  for børn, teens og voksne i Topmenuen.

Hos Fredie-Pedersen undervises du organisk i anatomisk korrekte dansetrin/moves og koreografier; udover det får du styrket din kropsbevisthed, balance, flexibilitet, musikalitet, motorik og kroppens koordinering. Du lærer selvdiciplin, at focusere og du får masser af mod og selvtillid, i et både rart, sjovt og ambitiøst miljø.

Søs Fredie-Pedersen, skolens kunstneriske leder har stor ekspertise – både når det gælder danseteknik, koreografi og pædagogik. Skolens dansepædagoger og instruktører refererer direkte til Søs som er ansvarlig for at skolens høje standard fastholdes.

Du kan nu tilmelde dig vores nye kurser som starter 1. september 2017, og nye elever kan altid starte med prøvetimer. 

Når du skal tilmelde dig, så send venligst en e-mail til os på info@fredie-pedersen.dk med elev navn og de ønskede holdnumre, du får så med det samme besked om der er plads på holdene, vi modtager nybegyndere, øvede og elite elever.

Amagerbro Metrostation ligger lige ved siden af danseskolen på Amagerbrogade 62, mange busser kører til døren, og der er gratis parkering i Amager Centret lige overfor danseskolen.

Fredie-Pedersen`s legendariske danseskole på Amagerbro har 3 store lyse dansesale med korrekt affjedrede parketgulve, lounge samt bad og omklædning. Danseskolen er medlem af brancheforeningen De Danske Danseskoler.

Klik her og læs alt om vore mange dansehold i Topmenuen program

Klik her og læs alt om vores priser og 50% rabatter

Klik her og se billeder af skolens elever

KLIK PÅ ADRESSERNE OG FIND VEJ MED GOOGLE MAPS

Amagerbro:  Amagerbrogade 62, 2300 København S

Dragør: Fristrands Alle 1.B, 2791 Dragør

Mail:  info@fredie-pedersen.dk