Om FP

Velkommen til Danmarks mest respekterede danseskole og Verdens ældste familieejede danseskole. Vi har 84. års erfaring i at levere undervisning af høj professionel kvalitet til over 4. millioner kunder, siden åbningen i 1935.

FP er et stærkt dansk/internationalt Brand og vi er den eneste Europæiske danseskole, som også har skole i Hollywood/USA.

Søs Fredie-Pedersen, skolens kunstneriske leder har stor ekspertise – både når det gælder danseteknik, koreografi og pædagogik. Skolens højt uddannede dansepædagoger, koreografer og instruktører refererer direkte til Søs som er ansvarlig for at skolens høje standard fastholdes.

Du kan nu tilmelde dig vores nye kurser som starter nu i Marts 2018, og nye elever kan altid starte med prøvetimer. Vi glæder os til at møde dig :-)

Vi har rigtig mange nye dansekurser for nybegyndere, øvede og elite elever på fritidsniveau. Se vores meget alsidige program og specialprogrammer for alle aldre, børn – unge – voksne i Topmenuen program.

Når du skal tilmelde dig, så send venligst en e-mail til os på info@fredie-pedersen.dk med elev navn og de ønskede holdnumre, du får så med det samme besked om der er plads. Vi modtager nybegyndere, øvede og elite elever.

Har du/dit barn et naturtalent for at danse og performe, kan du være helt sikker på vi ser det – skolen har 83. års erfaring i at spotte naturtalenter fra en meget tidlig alder. Læs også om vores talent-samlinger, elite-samlinger, dance Xplosion og vores deltids danseuddannelser i København for børn, teens og voksne i Topmenuen program.

Amagerbro Metrostation ligger ved siden af skolen på Amagerbrogade 62, mange busser kører til døren, og der er gratis parkering i Amager Centret lige overfor danseskolen.

Fredie-Pedersen`s legendariske danseskole på Amagerbro har 3 store lyse dansesale med korrekt affjedrede parketgulve, lounge samt bad og omklædning.

Klik her og læs alt om vores priser og 50% rabatter

Klik her og se billeder i vores Photo Gallery

Kontakt: info@fredie-pedersen.dk

Oscar1 (2)Danseskolen Fredie Pedersen er som den eneste i Danmark modtager af Dansens Oscar “Carl Allan Award” der uddeles årligt i UK.