FP og I.D.A SUMMER INTENSIVE DANCE CAMP 2019 KØBENHAVN. Første uge af sommerferien 1. juli – 5. juli 2019 ER ÅBEN FOR ALLE – 5 dages intensive dansetræning og du behøver ikke være elev hos os for at deltage. Bestil din plads allerede nu…

READ IN ENGLISH

BESKRIVELSE

FP og I.D.A Summer Intensive Dance Camp 2019 i København. Første uge af sommerferien 1. juli – 5. juli (5 dage) er åben for alle – du behøver ikke være elev hos os for at deltage.

Deltagerne kommer fra hele Danmark og udlandet. Deltagerne inddeles i  en “Voksen-Camp” – “Teenage-Camp” – “Junior-Camp” – “Børne-Camp fra 6. år”.

Vores Summer Dance Camp i København er en unik mulighed for dig til at danse Show/Musicaldans, Jazz/Funkdans, Urban, Streetdance/Hip Hop, House, Girlie, Heels, Dancehall, Wacking, Locking, LA-style, Stepdans, Kl. ballet, Modern, Contemporary, Akrobatik m/spring, Disco og Cheerleading med højtuddannede professionelle kvalitets undervisere.

Første uge i sommerferien 1. juli – 5. juli (5 dage) danser vi hver dag på Amagerbro danseskolen  kl. 10.00 – 15.00 alle de forskellige stilarter, som danseskolen har på programmet. 

Og en af dagene efter træning holder vi et festligt pool party på vores danseskole i Dragør (varmegrader i swimmingpool 25, jacuzzi 39, dampbad 46, sauna 80). Arrangementet er inkluderet i prisen, og det er selvfølgelig helt frivilligt om du vil deltage i denne exstra event. Fredag eftermiddag den 5. juli når Campen er slut, afholder vi “lidt danseshow” for jer der har lyst, og du kan invitere familie og gæster. Arrangementet er inkluderet i prisen, og det er selvfølgelig helt frivilligt om du vil deltage i denne exstra event.

INSTRUKTØRER OG KOREOGRAFER **** Dance Campen`s professionelle instruktører vil være dem som underviser på FP danseskolen og på www.internationaldanceacademy.dk samt SONNY og NIKA. I alt 12. professionelle instruktører. Træningen på alle vore Dance Camps er i vores store lyse dansesale på Amager i dagene 1. juli – 5. juli 2019 (5 dage)

PRISER

Pris i alt kun kr. 1.690,- for danseundervisning hele ugen. Pool party og danseshow. Endvidere modtager alle deltagere FP International Dance Academy Hoodie (trøje) og deltager Diplom underskrevet af SONNY.

Du kan tilmelde dig allerede nu på info@fredie-pedersen.dk  – skynd dig at tilmelde, vores Summer Intensive Dance Camps bliver altid meget hurtigt udsolgt.

Kommer du fra andre landsdele af Danmark eller fra udlandet, kan du medbringe sovepose og overnatte på skolen i 4 – 5 nætter til en pris af kr. 150,- pr. nat. 

(Retten til ændringer forbeholdes. Købte Dance Camp billetter refunderes ikke)

Sommercamp2016