Prøvetimer/Drop-in

Velkommen til Danmarks mest respekterede danseskole, og Verdens ældste familieejede danseskole. Vi har 84. års erfaring i at levere danseundervisning af højeste professionelle kvalitet til over 4. millioner kunder, siden åbningen i 1935.

Vi har rigtig mange nye dansekurser for elever på fritidsniveau, og alle muligheder for elever der vil være professionelle. Se vores alsidige hold program og specialprogrammer for alle aldre, børn – unge – voksne i Topmenuen program.

Har du/dit barn et naturtalent for at danse og performe, kan du være helt sikker på vi ser det – skolen har 84. års erfaring i at spotte naturtalenter fra en meget tidlig alder. Læs også om vores elitesamlinger og vores danseuddannelser i København  for børn, teens og voksne i Topmenuen.

Søs Fredie-Pedersen, skolens kunstneriske leder har stor ekspertise – både når det gælder danseteknik, koreografi og pædagogik. Skolens højt uddannede dansepædagoger, koreografer og instruktører refererer direkte til Søs som er ansvarlig for at skolens høje standard fastholdes.

Der er åben tilmelding for alle, og vi tilbyder prøvetimer. 

Når du skal tilmelde dig, så send venligst en e-mail til os på info@fredie-pedersen.dk med elev navn og de ønskede holdnumre, du får så med det samme besked om der er plads på holdene, vi modtager nybegyndere, øvede og elite dansere. Amagerbro Metrostation ligger lige ved siden af danseskolen på Amagerbrogade 62, mange busser kører til døren, og der er gratis parkering i Amager Centret lige overfor danseskolen.

Fredie-Pedersen`s legendariske danseskole på Amagerbro har 3 store lyse dansesale med korrekt affjedrede parketgulve, lounge samt bad og omklædning. Danseskolen er medlem af brancheforeningen De Danske Danseskoler.

Klik her og læs alt om vore mange dansehold i Topmenuen program Klik her og læs alt om vores priser og 50% rabatter Klik her og se billeder af skolens elever

KLIK OG FIND VEJ MED GOOGLE MAPS

Amagerbro:  Amagerbrogade 62, 2300 København S

Mail:  info@fredie-pedersen.dk