TILMELDINGER MODTAGES ALLEREDE NU TIL VORES NYE DANSEHOLD DER STARTER TIL SEPTEMBER 2014…

Vi byder dig velkommen til verdens ældste familieejede danseskole med 80. års erfaring i at levere danseundervisning af højeste professionelle kvalitet til over 4. millioner kunder.

Hos Fredie-Pedersen undervises du anatomisk korrekt i dansetrin/moves og koreografier; udover det får du styrket din kropsbevisthed, balance, flexibilitet, musikalitet, motorik og kroppens koordinering. Du lærer selvdiciplin, at focusere og du får masser af mod og selvtillid.

Søs Fredie-Pedersen, skolens daglige leder har stor ekspertise – både når det gælder danseteknik, koreografi og pædagogik. Skolens dansepædagoger og instruktører refererer direkte til Søs som er ansvarlig for at skolens høje standard fastholdes.

Vi har rigtig mange hold for elever på fritidsniveau, og alle muligheder for elever som vil noget mere, se alle Fredie-Pedersen dansehold for alle aldre, børn – unge – voksne i topmenuen program. 

Endvidere har vi den fleksibilitet at du kan samle tabte undervisningstimer op på andre af vores mange ugentlige dansehold.

Tilmeldinger modtages allerede nu til vores 80. års Jubilæums sæson der starter 3. september 2014.

Når du skal tilmelde dig, så send venligst en e-mail til os på info@fredie-pedersen.dk med elev navn og de ønskede holdnumre, du får så med det samme besked om der er plads på holdene, vi modtager nybegyndere, øvede og elite elever.

Amagerbro Metrostation ligger lige ved siden af danseskolen på Amagerbrogade 62, mange busser kører til døren, og der er gratis parkering i Amager Centret lige overfor danseskolen.

Fredie-Pedersen`s legendariske danseskole på Amagerbro har 3 store lyse dansesale med korrekt affjedrede parketgulve, lounge samt bad og omklædning. Danseskolen er medlem af brancheforeningen De Danske Danseskoler.

Klik her og læs alt om vore mange dansehold i topmenuen program

Klik her og læs alt om vores priser og 50% rabatter

Klik her og se billeder af skolens elever

 KLIK PÅ ADRESSERNE OG FIND VEJ MED GOOGLE MAPS

Kontakt danseskolen på  e-mail: info@fredie-pedersen.dk

Amagerbro:  Amagerbrogade 62, 2300 København S

 Dragør: Fristrands Alle 1.B, 2791 Dragør