Michael Jackson director headhunter SONNY til ny Hollywood spillefilm, læs mere her…

Hollywood instruktør legenden Kenny Ortega har headhuntet den danske musiker og entertainer Sonny Fredie-Pedersen som chefkoreograf på hans nye spillefilm.

Kenny Ortega er kendt som director og koreografen bag Michael Jacksons 2. gigantiske verdensturneer ”Dangerous World Tour” – ”History World Tour” og  MJ`s sidste ”This Is It”.

Ligesom han også er manden bag den prisbelønnede film klassiker Dirty Dancing.

”At få opkaldet fra Kenny Ortega i USA der spurgte om jeg var ledig til at komme og medvirke på hans nye film, har nok været et af de mest surprising og ud af det blå momenter jeg har oplevet til dato, siger Sonny. Specielt eftersom jeg var i Danmark for at holde lidt ferie med familien. Næste morgen sad jeg på et fly til Miami og vi er nu i fuld gang med at skyde filmen. Jeg er vokset op med Kenny Ortegas arbejde og specielt de værker han har skabt sammen med Michael Jackson. Det er en enorm ære, at stå side om side med Kenny og være hans kreative højre hånd, udtaler en ydmyg Sonny”

Filmen er en musikalsk komedie, og SONNY har ved siden af arbejdet som chefkoreograf også en rolle i filmen, som lige nu indspilles on location i Miami.