Om FP

Velkommen til Danmarks legendariske og mest respekterede danseskole. FP har 85. års erfaring i at levere undervisning af høj professionel kvalitet til over 4. millioner kunder.

Skolen på Amagerbro i København har 3 store lyse dansesale med korrekt affjedrede parketgulve, store spejle, lounge samt omklædning og brusebade.

Søs Fredie-Pedersen, skolens kunstneriske leder – har stor ekspertise både når det gælder danseteknik, koreografi og pædagogik. Skolens højt uddannede professionelle dansepædagoger, koreografer og instruktører refererer direkte til Søs som er ansvarlig for at skolens høje standard fastholdes.

Vi har rigtig mange nye dansehold for nybegyndere, øvede og elite elever. Klik her for undervisning til børntweensteensvoksne

Vi åbner 1. september 2019, og der er åben tilmelding for alle. Tilmeld til prøvetimer allerede nu på mail info@fredie-pedersen.dk og skriv venligst elev navn og holdnummer.

Alle der danser hos os i skoleåret 2019/20, kan uanset alder og niveau, danse med i vores store ekstraordinære og festlige 85. års Jubilæums afdansningsbal og sceneshow, på Det Kongelige Teater – Gamle Scene, Kongens Nytorv Søndag den 7. Juni 2020. Vi lover alle vores nye og nuværende elever, deres familier og gæster, en oplevelse for livet.

Har du/dit barn et naturtalent for at danse og performe, kan du være helt sikker på vi ser det – skolen har 85. års erfaring i at spotte naturtalenter fra en meget tidlig alder. Læs også om vores Talentlinje DanceXplosion for børn, tween og teens. Og vores Deltids Danseuddannelse i København for børn, teens og voksne i Topmenuen program.

Amagerbro Metrostation ligger ved siden af skolen på Amagerbrogade 62, mange busser kører til døren, og der er gratis parkering i Amager Centret lige overfor danseskolen. 

Kontakt og tilmeldinger: info@fredie-pedersen.dk

Oscar1 (2)Danseskolen Fredie Pedersen er som den eneste i Danmark modtager af Dansens Oscar “Carl Allan Award” der uddeles årligt i UK.