Om FP

Velkommen til Danmarks legendariske og mest respekterede danseskole. FP har 86. års erfaring i at levere undervisning af høj professionel kvalitet til over 4. millioner kunder.

Danseskolen er Københavns største med sine 3 store lyse dansesale med korrekt affjedrede parketgulve, store spejlvægge, lounge, reception samt omklædning og brusebade.

Vi har rigtig mange nye dansehold for nybegyndere, øvede og elite elever. Klik her for undervisning til børnjunior – teensvoksne

Tilmeld dig hurtigt, vi overholder alle myndighedernes Covid-19 retningslinjer, og derfor har vi deltager begrænsninger på vores hold. 

Der er åben tilmelding for alle. Læs her om vores kursus priser, og rabatter. Nye kurser starter fra den 30. August 2021, og tilmeldinger modtages så længe der er plads på holdene. Tilmeld til prøvetimer allerede nu på mail info@fredie-pedersen.dk og skriv venligst elev navn og holdnummer.

Amagerbro Metrostation ligger ved siden af skolen på Amagerbrogade 62, mange busser kører til døren, og der er gratis parkering i Amager Centret lige overfor danseskolen. 

Søs Fredie-Pedersen, skolens kunstneriske leder – har stor ekspertise både når det gælder danseteknik, koreografi og pædagogik. Skolens højt uddannede professionelle dansepædagoger, koreografer og instruktører refererer direkte til Søs som er ansvarlig for at skolens høje standard fastholdes.

Kontakt og tilmeldinger: info@fredie-pedersen.dk

Oscar1 (2)Danseskolen Fredie Pedersen er som den eneste i Danmark modtager af Dansens Oscar “Carl Allan Award” der uddeles årligt i UK.