Om FP

Velkommen til Danmarks legendariske og mest respekterede danseskole. FP har 85. års erfaring i at levere undervisning af høj professionel kvalitet til over 4. millioner kunder.

Skolen på Amagerbro i København har 3 store lyse dansesale med korrekt affjedrede parketgulve, store spejle, lounge samt omklædning og brusebade.

Vi har rigtig mange nye dansehold for nybegyndere, øvede og elite elever. Klik her for undervisning til børntweensteensvoksne

Nye hold starter November 2019, og der er åben tilmelding for alle. Læs her om vores kursus priser, og flotte rabatter. Tilmeld til prøvetimer allerede nu på mail info@fredie-pedersen.dk og skriv venligst elev navn og holdnummer.

Amagerbro Metrostation ligger ved siden af skolen på Amagerbrogade 62, mange busser kører til døren, og der er gratis parkering i Amager Centret lige overfor danseskolen. 

Søs Fredie-Pedersen, skolens kunstneriske leder – har stor ekspertise både når det gælder danseteknik, koreografi og pædagogik. Skolens højt uddannede professionelle dansepædagoger, koreografer og instruktører refererer direkte til Søs som er ansvarlig for at skolens høje standard fastholdes.

Kontakt og tilmeldinger: info@fredie-pedersen.dk

Oscar1 (2)Danseskolen Fredie Pedersen er som den eneste i Danmark modtager af Dansens Oscar “Carl Allan Award” der uddeles årligt i UK.