Stilart


Sommercamp2016

 Danseskolen Fredie-Pedersen underviser i alle dansestilarter nybegyndere, øvede og elite dansere. Undervisningen er tilrettelagt efter hver aldersgruppe og niveau. 

Søs Fredie-Pedersen, skolens kunstneriske leder har stor ekspertise – både når det gælder danseteknik, koreografi og pædagogik. Skolens højt uddannede professionelle dansepædagoger, koreografer og instruktører refererer direkte til Søs som er ansvarlig for at skolens høje standard fastholdes.

Vi åbner Jubilæumsåret 1. september 2019, og der er åben tilmelding for alle til Danmarks legendariske og mest respekterede danseskole. Tilmeld til prøvetimer allerede nu på mail info@fredie-pedersen.dk og skriv venligst elev navn og holdnummer. Du får så med det samme, en bekræftelse tilbage på mail.

Klik øverst i topmenuen på stilarter og rul nedad. Kan du ikke finde den dansestil du søger, – så kontakt os alligevel på e-mail info@fredie-pedersen.dk. Der bliver ofte brugt mange forskellige navne på den samme stilart.

Alle der danser hos os i skoleåret 2019/20, kan uanset alder og niveau, danse med i vores store ekstraordinære og festlige 85. års Jubilæums afdansningsbal og sceneshow, på Det Kongelige Teaters ikoniske scene 7. Juni 2020. Vi lover alle vores elever, deres familier og gæster, en oplevelse for livet.