Dansehold

 

Velkommen – vi har 85 års erfaring i at levere undervisning af høj professionel kvalitet til over 4 millioner kunder.

Skolen på Amagerbro i København har 3 store lyse dansesale med korrekt affjedrede parketgulve, store spejle, lounge samt omklædning og brusebade.

Vi har rigtig mange nye dansehold for nybegyndere, øvede og elite elever på fritidsniveau. Klik her for børntweensteensvoksne

Vi åbner jubilæumsåret 1. september 2019, og der er åben tilmelding for alle til Danmarks legendariske og mest respekterede danseskole. Tilmeld til prøvetimer allerede nu på mail info@fredie-pedersen.dk og skriv venligst elev navn og holdnummer. Du får så med det samme, en bekræftelse tilbage på mail.

Søs Fredie-Pedersen, skolens kunstneriske leder – har stor ekspertise både når det gælder danseteknik, koreografi og pædagogik. Skolens højt uddannede professionelle dansepædagoger, koreografer og instruktører refererer direkte til Søs som er ansvarlig for at skolens høje standard fastholdes.

Alle der danser hos os i skoleåret 2019/20 kan, uanset alder og niveau, danse med i vores store ekstraordinære og festlige 85 års jubilæums afdansningsbal og sceneshow på Det Kongelige Teater – Gamle Scene, Kongens Nytorv søndag den 7. Juni 2020. Vi lover alle vores nye og nuværende elever, deres familier og gæster en oplevelse for livet.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail til info@fredie-pedersen.dk

På gensyn