Cheerleading


Cheerleading er en sport, med koreograferede show. Rutinerne indeholder blandt andet dans, pyramider, kast, hepperåb (cheerråb), spring, akrobatik og specielle armbevægelser/motions. Cheerleading er en holdsport hvor alles indsats vægtes lige højt og synkrone bevægelser og timing er vigtig.

FP cheerleaders lærer at udføre stunts og spring (både cheer-spring og tumbling) samt dans. FP cheerleaders vil optræde til vores arrangementer, og muligvis også andre arrangementer. Vigtigst af alt er, at vi alle kan have det sjovt mens vi lærer en masse nyt. Så sæt et smil på læben, kom frisk og glad, og vær med!

Instruktør er Rina Hirschorn. Hun har trænet dans og gymnastik på eliteplan siden hun var 6 år og deltaget på det danske landshold i rytmisk sports gymnastik siden hun var 10 år. Rina repræsenterede Danmark ved verdensmesterskaberne. Samtidig med gymnastikundervisningen, er hun uddannet danser fra International Dance Academy (Kbh-Los Angeles). Rina er også FCK Cheerleader.

FP er Danmarks mest respekterede danseskole, og et stærkt dansk/internationalt Brand. Vi er stolte af, at vi er den eneste Europæiske danseskole, som også har skole i Hollywood.

Alle kan lære at danse hos Fredie-Pedersen, danseundervisning er sjov fritid – læs mere i topmenuen program.

Tilmeldinger modtages nu på info@fredie-pedersen.dk