Contemporary/Moderne

4gruppeteater

Contemporary dance er den nye Hotte dansestil.

Contemporary dance er meget alsidig, der bruges elementer fra Hip Hop, Jazz Funk, Acro, Moderne og Ballet. Enhver type musik kan anvendes og det brede spekter af teknikker og metoder sikrer, at danseren favner bredt.

Contemporary dance er teatralsk og repræsenterer et anderledes formsprog, der med sine flydende bevægelser kan formidle et udtryk af større frihed. Contemporary dansere søger nye grænser for bevægelser og performance.

Vi har undervist i Contemporary dance i årevis, og vores Instruktører er meget højt uddannede. Maia Elisabeth Sørensen er uddannet igennem 7. år hos Martha Graham i New York og Michael Preisler har en 4. årig uddannelse fra Statens Scenekunstskole/moderne dans i Danmark. Rina, Amalie og Albertine er alle uddannet Contemporary dansere på International Dance Academy i Los Angeles og København.

Lær at danse anatomisk rigtigt fra starten af hos Fredie-Pedersen, ukyndig og uprofessionel danseundervisning gør meget mere skade end gavn !

Vi underviser i Contemporary for nybegyndere, øvede og elite i alders grupperne. Klik her for børn – tweens – teens – voksne

Tilmeldinger modtages nu på info@fredie-pedersen.dk