Contemporary/Modern

4gruppeteater

Contemporary dance – er den nye hotte dansestil.

Contemporary dance er meget alsidig – der bruges fusion koreografi fra Hip Hop, House, Jazz Funk, Acro, Latin, Moderne og Ballet. Enhver type musik kan anvendes og det brede spektrum af teknikker og metoder sikrer at danseren favner bredt.

Contemporary dance er en storytelling dansestil.

Contemporary dance er teatralsk og repræsenterer et anderledes formsprog, der med sine flydende bevægelser kan formidle et udtryk af større frihed. Contemporary dansere søger nye grænser for bevægelser og performance.

Vi har undervist i Contemporary dance i årevis, og alle vores instruktører er meget højt uddannede. Maia Elisabeth Sørensen er uddannet igennem 7 år hos Martha Graham i New York og Michael Preisler har en 4 årig uddannelse fra Statens Scenekunstskole for Moderne Dans i Danmark. Sebina Evans, Amalie Eis og Bjørk-Mynte Paulse er alle uddannet Contemporary dansere og instruktører på International Dance Academy i Los Angeles og København.

Vi har klasser i Urban/Contemporary og klasser i Lyrical/Contemporary for nybegyndere, øvede og elite i alle aldersgrupperne. Klik her for børn – tweens – teens – voksne

Lær at danse anatomisk rigtigt fra starten af hos Fredie-Pedersen -ukyndig og uprofessionel danseundervisning gør meget mere skade end gavn!