Information og konkurrenceregler i FP konkurrence afdeling.

 • Har du lyst til at konkurrere og performe i Hip-Hop, Disco dans, Showdans ? Så gør det hos FP.

 • Hvad enten du vil konkurrere som solodanser, med duopartner eller som en del af et af vores populære Formationshold og Small groups, er der her nogle grundlæggende informationer der er vigtige for dig at have omkring hvad det vil sige at være en konkurrence danser.

 • Bemærk

  Når du ønsker at være en del af FP konkurrence afdeling, skal du gå på minimum et af vores ugentlige dansehold, i den valgte stilart for at kunne stille op i konkurrencer for FP skolen under DDD.

  Har du ønsker om ekstra træning via enetimer er dette også muligt.

 • Hvad enten du stiller op i konkurrencer som solist, eller i en duo står du selv for at lave egen danseserie.

  Dansen skal vare 1.15 minutter når du står ude på dansegulvet til selve konkurrencen. Det er nærliggende at du som udgangspunkt vælger den serie du allerede kan fra et af de hold du går på i løbet af ugen i den pågældende stilart.

  Det er muligt at serien i danser på holdet ikke varer 1.15 minutter, men så kan du til at starte med bare gentage serien indtil musikken stopper.

  Løbende gennem den coaching du modtager, vil din serie stille og roligt blive ændret og passet ind med nye trin, enten fra dine ugentlige timer på FP dansehold, eller med trin som du selv gerne vil have med. På den måde vil du efterhånden få opbygget præcis den serie af dansetrin der er den rigtige for dig at bruge til konkurrencer.

 • Tilmelding til FP konkurrence afdelingen

  Vælg den / de stilarter du gerne vil konkurrere i, og vælg det/ de hold i løbet af ugen.

  Vælg dernæst om du vil danse solo, duo eller kunne tænke dig at være med på vores populære formationshold.

  (Det ene valg udelukker ikke det andet så ønsker du både at være solist ,og at være med på formationshold samt danse med duo makker, er dette også muligt.)

  Ude til konkurrencer

  Kom en time før din starttid er sat til i programmet.

  Konkurrencens tidsplan kan risikere at være foran og at starte 30 minutter før tidsplanen ellers har tilsagt jer, kan godt forekomme.

  Kommer i en time inden, er i sikre på at i har tid til at finde FP teamet, checke ind, få jeres rygnummer udleveret, oplyst hvilken banedel i skal danse på, klæde om og få opvarmet ordentligt.

  Alle konkurrence-elever skal have været forbi FP teamets bord ude til stævnet hvor de bliver checket ind og får udleveret rygnummer senest 40 minutter før konkurrencen starter.

  Bemærk venligst også, at det ikke vil være muligt at komme i kontakt med danseskolen vedr. afbud, forsinkelser eller andet praktisk på selve konkurrence dagen.

  Konkurrence tidsplaner

  Tidsplaner for konkurrencerne sendes ud via DDD til alle deltagende danseskoler, ca. 1 uge før konkurrencen.

  Så snart FP modtager tidsplaner og andre relevante oplysninger for konkurrence deltagerne, lægges de ud til alle jer, i konkurrence afdelingen.

  Andre praktiske oplysninger om tøj, priser på konkurrence deltagelse og billetter til publikum, samt regler finder i selv inde på DDD’s hjemmeside www.dedanskedanseskoler.dk

 • Tilmelding og Afmelding til Konkurrencerne

  Halvanden måned før en konkurrence vil den blive lagt ud til alle jer i konkurrence afdelingen sammen med den officielle invitation som FP har modtaget fra DDD til konkurrencen. Her vil det fremgå hvornår sidste tilmeldingsfrist er.

  Selve tilmeldingen skal ske via mail til : Gigi@fredie-pedersen.dk – ved overskridelse af tidsfristen kan du stadig tilmelde dig på selve konkurrencedagen. Dette koster kr. 50,- som i afregner direkte til DDD ved selve turneringsbordets check ind på dagen.

 • Afmelding til en konkurrence sker også til : Gigi@fredie-pedersen.dk

 • Bemærk venligst at du kun kan framelde dig en tilmeldt konkurrence én gang på en hel konkurrence sæson, uden at blive opkrævet et afmeldings og administrationsgebyr.

 • Formationshold og Small group

  Small group er et mindre formationshold idet der her kun er op til 7 deltagere på et hold. Hvor der kan være op til 30 deltagere på et formationshold.

  Der er konkurrencer både nationalt og internationalt for Small group.

  DM, 3 x Rangliste turneringer og et Sjællandsmesterskab hvert år.

  De 5 bedste Small Groups i landet, bliver udtaget til EM & VM.

  De gældende regler er forskellige om man er National danser eller International danser. (se de gældende regler for netop dig på DDD´s hjemmeside)

 • Til vores Small group og vores Formationshold i Disco, Hip-Hop og Production afholdes der en åben gratis Audition.

  For at kunne komme med på FP Formationshold og Small group er det også her en forudsætning at du går på mindst ét hold om ugen hos FP, i de pågældende stilarter.

 • Andre forpligtelser

  Ved deltagelse på Formationshold og Small group forpligter du dig til at optræde til FP sommer sceneshow, FP forårs showcase samt vores juleshow i sæsonen 2018/2019.

 • Du er forpligtet til at deltage ved SM (Sjællandsmesterskab) og DM.

  Kostumer

 • Kostumer til solo og duo, er noget som den enkelte solist og duo selv står for. Både det kunstneriske og økonomiske. (Selvfølgelig vil FP’s coaches hellere end gerne hjælpe mht.råd og vejledning)

 • Kostumerne til Formationshold og Small group, stilles der højere krav til end der sædvanligvis gøres ved FP’s andre arrangementer og showcases.

 • FP har derfor helt ekstraordinært, sammenlignet med andre danseskoler, valgt helt at påtage os det kunstneriske og økonomiske ansvar for Formation og Small group kostumerne.

  Der vil således ikke være nogen ekstra udgift til kostumer, på FP Formationshold og Small group. (Kostumerne er FP’s ejendom)

 • NB!

  Såfremt en Small group eller et Formationshold udtages til VM/EM, der ligger efter juni mdr, og altså udenfor den almindelige sæson, vil der blive opkrævet et ekstra gebyr på kr. 500 til dækning af den ekstra træning og løn til coach frem mod mesterskabet.

  Buskørsel til VM/EM arrangeres af FP, og afregnes separat herfor.

 • Krav til deltagerne på FP Formationshold og Small Group

 • 1

  Der er mødepligt til samtlige træningssessions. Såfremt man udebliver kan FP tage eleven af holdet. Er man grundet en skade ude af stand til at danse, skal du alligevel være tilstede ved træningen og iagttage hvad der trænes og ændres.

 • 2

  Det er et krav at man deltager i FP sommer show, FP juleshow, FP forårs showcase, Sjællandsmesterskabet & Danmarksmesterskabet, hvor end i DK det afholdes. Datoerne for disse vil blive oplyst ved tilmeldelsen til konkurrence afdelingen.

 • Da de enkelte tidsplaner først fremsendes fra DDD ca 1 uge før selve konkurrencerne, kan vi ikke sige, hvornår på dagen i skal danse. Sæt derfor hele de pågældende dage af.

 • 3

  Såfremt Danmarksmesterskaberne for Formationshold, ligger på Fyn eller i Jylland vil Formationsholdet følges ad sammen, i en fælles bus arrangeret af FP. Omkostning for dette deles ud på alle deltagere og deres forældre.

 • 4

  Bliver du optaget på et Formationshold eller i en Small group vil du umiddelbart efter optagelsen modtage en kontrakt dine forældre skal underskrive (såfremt du er under 18) hvor du tilkendegiver at du er fuldt indforstået med samtlige regler og kravene der stilles til medlemmerne på holdet.

 • FP følger DDD´s regelsæt og henviser til De Danske Danseskolers hjemmeside for mere information om vedtægter og regler for konkurrencer i DDD.

 • Jeg glæder mig til at modtage dig i vores konkurrence afdeling.

Good Vibes
Gigi Fredie Pedersen