Performance Dance Camp

København 27/6-30/6 (4 dage)

FP Danseskolen og International Dance Academy åbner nu op for Danmarks eneste Performance Dance Camp –  4 intensive dage fuld af inspiration for dig der have max ud af dit talent!

Campen er for dig der gerne vil udleve dit potentiale som danser og performer! Det kunne være i konkurrencer og på scenen i både Danmark og udlandet – det er for dig der vil op til The Next Level!

Bliv inspireret af vores fantastiske undervisere, koreografer og artistic director Søs FP og bliv udfordret med dans som du måske ikke har prøvet før. Og lær at performe foran et kamera, – video shoot er en integreret del af hele campen.

Vi har 87 års erfaring indenfor danseperformance og showbusiness og vi er med helt forrest på den internationale scene. For nyligt har vi koreograferet den største live Tik Tok koncert nogensinde med artisten J Balvin. Herhjemme har vi netop koreograferet mega succesen Bodyguard The Musical. 

Vi ved hvad der kræves og vi har både knowhow, erfaring, netværk og det nødvendige professionelle setup der skal til for at få dig til at lykkes!

Det er hvad vi vil dele med dig på vores Performance Dance Camp så du kan gå den lige vej imod dine mål.

Uanset hvor i Danmark du danser er campen åben for dig 😊

Pris kr. 1.698,- 4 intensive dage, en FP Hoodie og diplom underskrevet af SONNY

Der er begrænsede pladser og du melder dig til lige herunder 👇

    Skriv dit navn.
    Din alder.


    Hvilken danse og/eller performance erfaring har du?