Contemporary

Contemporary

Contemporary dance – en hot danse stilart netop nu.

Contemporary dance er en meget alsidig stilart hvor der bruges elementer fra Jazz, Jazz Funk, Moderne dans, Ballet, Acro og Hip Hop.  Enhver type musik kan anvendes og det brede spektra af teknikker og metoder sikrer at danseren favner bredt i stilarter.

Contemporary dance er en teatralsk stilart og repræsenterer et særligt formsprog, der med sine flydende og organiske bevægelser kan formidle et udtryk af større frihed end de mere konforme stilarter. Contemporary dansere er kendetegnet ved hele tiden at søge nye grænser for bevægelse og performance.

Vi har undervist i Contemporary hos FP  i mange år og alle vores Instruktører er meget højt uddannede med videregående danse uddannelser fra blandt andre Martha Graham i New York, vores 4. årige uddannelse fra Statens Scenekunstskole/moderne dans i Danmark og / eller andre førende instanser indenfor moderne og contemporary dance rundt i verden.

Vi underviser Contemporary for både nybegyndere, øvede og advanced i aldersgrupperne børn, juniorer, teenager og voksne.