GULD MEDLEMSKAB

GULD MEDLEMSKAB

Guld medlemskab indeholder udover alle fordele ved sølv & bronze medlemskab:

✅ “WorkSpace At You” – hvert kvartal:
Få jeres helt egen workshop på skolen og spar udgiften til transporten til København 🙂
Vi kommer til Jer og underviser i op til 3 blokke indenfor en eller flere dansestilarter.
Dagens indhold aftales med Jer og kan tage udgangspunkt i en stilart hvor vi bygger op med op til 3 workshops, hvor den ene kunne være en master class for jeres undervisere og de 2 andre kunne være workshops med jeres elever. Vi har en lang række dygtige undervisere tilknyttet vores skole og vi kan således sammensætte både meget brede og meget snævre undervisningsoplevelser – alt efter det behov og de ønsker I måtte have. Vi kan ikke alle være gode til alt, så lad os supplere med undervisning og inspiration i stilarter I måske ikke har på tegnebrættet. Vi har kompetencerne og erfaringen in-house til at løfte enhver opgave 🙂
Vi kan eksempelvis udarbejde en workshop med udgangspunkt i step og gennem dagen komme igennem stilartens historie, basic og advanced movements samt vise hvordan elementer eller hele stilarten kan bruges i moderne koreografi og til musik man måske ikke lige have forestillet sig 🙂
I videoen nedenfor er det nogle af vores fuldtidstuderende i en af Sonny Fredie Pedersens alsidige koreografier:

SØLV FORDELE:
✅ “WorkSpace CPH” – hvert kvartal:
Kom til en dag fuld af sjov, nye input og inspiration for både elever og undervisere 😀
WorkSpace CPH er et tilbud om en undervisningsdag på vores fuldtids danseuddannelse International Dance Academy i København for alle danseliniens elever samt op til 3 undervisere. På vores internationale danseuddannelse arbejder vi med at uddanne alsidige dansere og performere til et liv med dans på den internationale scene. Vi har både et akademi i København og i Los Angeles, så undervisningen har et internationalt twist og mange af vores studerende kommer fra udlandet. Hvis I ikke kender så meget til International Dance Academy så læs meget mere på vores website og se mere på vores YouTube kanal 🙂
 Jeres dag på I.D.A. vil typisk indeholde 3 undervisningsblokke i forskellige stilarter såsom:
⭐️ Modern ⭐️ Hip hop ⭐️ Jazzfunk ⭐️ Girly ⭐️ Heels ⭐️ Tap ⭐️ House
Derudover vil der være en industry Q&A hvor vi kan hjælpe med at svare på mange af de tanker og spørgsmål der knytter sig til at et liv som professionel danser.
Vi tilrettelægger jeres dag sammen og sørger naturligvis for at ramme det helt rigtige niveau, så alle både bliver udfordret og får en god oplevelse med hjem.

BRONZE FORDELE:
✅ Adgang til alle vores WorkSpace Workshops for op til 3 undervisere per skole. WorkSpace Workshops afholdes hvert kvartal hvor vi samler undervisere fra hele landet til en dag med inspiration, udvikling og netværk.
✅ Adgang til vores online læringsportal (www.fpdance.online) for alle skolens danseelever OG undervisere –  med mere end 300 forskellige videos  i mange forskellige stilarter.
✅ Adgang til læringsportalen 24/7 – også i ferier og udenfor landets grænser.
✅ Licens til at anvende samtlige koreografier i undervisningsøjemed. Vi har haft stor succes med undervise vores elever ud fra de enkelte videos og har således bygget en eller flere undervisningtimer op omkring dette.
✅ Unikt netværk med danseundervisere fra hele landet.
✅ Forhåndsinvitation til special events, pop-ups, workshops mv.

 

Leave a Reply