SØLV MEDLEMSKAB

SØLV MEDLEMSKAB

Sølv medlemskab indeholder udover alle fordele ved bronze medlemskab:

✅ “WorkSpace CPH” – hvert kvartal:
Kom til en dag fuld af sjov, nye input og inspiration for både elever og undervisere 😀
WorkSpace CPH er et tilbud om en undervisningsdag på vores fuldtids danseuddannelse International Dance Academy i København for alle danseliniens elever samt op til 3 undervisere. På vores internationale danseuddannelse arbejder vi med at uddanne alsidige dansere og performere til et liv med dans på den internationale scene. Vi har både et akademi i København og i Los Angeles, så undervisningen har et internationalt twist og mange af vores studerende kommer fra udlandet. Hvis I ikke kender så meget til International Dance Academy så læs meget mere på vores website og se mere på vores YouTube kanal 🙂
Jeres dag på I.D.A. vil typisk indeholde 3 undervisningsblokke i forskellige stilarter såsom:
⭐️ Modern ⭐️ Hip hop ⭐️ Jazzfunk ⭐️ Girly ⭐️ Heels ⭐️ Tap ⭐️ House
Derudover vil der være en industry Q&A hvor vi kan hjælpe med at svare på mange af de tanker og spørgsmål der knytter sig til at et liv som professionel danser.
Vi tilrettelægger jeres dag sammen og sørger naturligvis for at ramme det helt rigtige niveau, så alle både bliver udfordret og får en god oplevelse med hjem.
Tjek videoen ud nedenfor fra vi havde besøg fra Naae Efterskole til et af vores WorkSpace CPH arrangementer:

BRONZE FORDELE:
✅ Adgang til alle vores WorkSpace Workshops for op til 3 undervisere per skole. WorkSpace Workshops afholdes hvert kvartal hvor vi samler undervisere fra hele landet til en dag med inspiration, udvikling og netværk.
✅ Adgang til vores online læringsportal (www.fpdance.online) for alle skolens danseelever OG undervisere –  med mere end 300 forskellige videos  i mange forskellige stilarter.
✅ Adgang til læringsportalen 24/7 – også i ferier og udenfor landets grænser.
✅ Licens til at anvende samtlige koreografier i undervisningsøjemed. Vi har haft stor succes med undervise vores elever ud fra de enkelte videos og har således bygget en eller flere undervisningtimer op omkring dette.
✅ Unikt netværk med danseundervisere fra hele landet.
✅ Forhåndsinvitation til special events, pop-ups, workshops mv.

Leave a Reply